12 Suicidal Teens (2019)

Tolv tenåringer møtes til avtalt sted for begå gruppeselvmord, men når de ankommer plassen der de har tenkt å ende sine dager så ligger det allerede en død person der. Hvem er denne personen, og hvorfor ønsker disse tolv å dø?

Dette er en japansk film som kanskje virker spennende på papiret, men her gjelder det å ikke la seg lure av konseptet. I starten er det mysteriet som er i førersetet, men så begynner filmen å forandre seg helt og man ender opp med en dårlig dramafilm.

Først da oppdager man at man har kastet bort tiden sin på å følge dårlig skrevet karakterer som bare sutrer og klager. De forsøker også å finne ut om det er noen i gruppen som har andre baktanker. De begynner å bli paranoide når klokken begynner å tikke ned og de skal si farvel til den råtne verdenen de lever i. Men er de tøffe nok til å ta det siste steget?

Dette er det eneste som klarte å holde interessen min oppe, for når en etter en av karakterene begynner å fortelle sin tragiske livshistorie så føles det bare ut som om man har tilbrakt tid sammen med en gjeng emoer. Verden er tøff dere, lev eller dø, det er deres valg. Men ikke kast bort tiden min på klaging over hvor vanskelig livet er, for det driter jeg lang marsj i!

Og hva er det med skuespillerinnen med det enorme øret? Hana Sugisaki har jeg sett i andre filmer, hun er ganske fin og deilig i denne filmen, men det øret da! Begynner hun å forvandle seg til å bli en apekvinne? Er det slik at der menn får ståpikk, så får hun et utstående øre når hun er kåt? Hva er det som foregår?

Nei, dette var skuffende! Tittelen på filmen er kul, og det er det eneste positive jeg har å si om denne fjollete filmen. Dette er kun en luremus av en film.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.