Visit my YouTube channel here.

13B (2009)

13b

Såpeopera er farlig når hendelsene i serien kan styre livet ditt.

Jeg var svært skeptisk til 13B. Jeg takler ikke Bollywood. Sang og dansenummer er ikke noe for meg, totalt upassende etter min mening. Heldigvis er det kun to korte musikkvideoer og et sang og dansenummer på slutten når filmen er ferdig. Når man ser på en spennende film og det dukker plutselig opp en musikkvideo, da fikk jeg lyst til å gråte. Man gjør bare ikke sånt!

Det lukter nyinnspilling av 13B. Hollywood vil nok få rettighetene til en nyinnspilling med sine lange griske fingre. Etter det jeg har forstått har de allerede det. 13B er en thriller som byr på noe nytt og interessant. En familie flytter inn i en ny leilighet og alt er bare fryd og gammen. Kvinnene blir hektet på en såpeserie kun de kan se, ingen andre i landet kan se denne serien. Kvinnene i leiligheten er passe dumme, de skjønner ikke at det som hender i såpeserien vil hende deres familie i virkeligheten. Selvsagt er det mannen i huset som oppdager dette, og sammen med en venn prøver de å finne ut hvem denne familien er som dukker opp på deres TV-skjerm. Her er det noen som har en del skjelett i skapet.

13B er ikke akkurat velspilt. Her er det mange dårlige skuespillere som overspiller, spesielt kvinnene. Sanjaih Bokaria er vel den eneste som klarer å bidra med noe. Heldigvis for 13B er det han som har hovedrollen. 13B oser mystikk og tiden gikk fort. Den første halvdelen er klart den beste når atmosfæren bygges opp og 13B henter inspirasjon fra Ringu. Den andre halvdelen består mest av etterforsking,. Atmosfæren er der fremdeles, men ikke like sterkt som i den første halvdelen.

Du finner ikke jenter med langt hår i 13B. Du finner en god og solid historie som vil fange deg. Den viktige atmosfæren man finner i de beste thriller/grøsserfilmene er der, noe jeg er sikker på de fleste elsker.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: