Visit my YouTube channel here.

37 Seconds (2019)

En kvinne med pågangsmot.

En ung kvinne som har cerebral parese, bor sammen med sin mor og hun drømmer om å lage sin egen manga. Hun oppsøke et forlag der hun presenterer sitt siste verk, og kvinnen som ser på tegningene hennes spør om hun er jomfru, noe hun er. Redaktøren mener at hun er flink, men at hun må selv oppleve sex for å bli mer troverdig når hun lager en manga som fokuserer på sex. Så nå legger hun ut på et lite eventyr der hun forsøker å ha sex for første gang, men det er også mye annet som skjer i livet hennes.

37 Seconds er en voksen film om en ung kvinne som ikke har blitt tildelt de beste kortene i livet når hun ble født. Men hun gir aldri opp, og man blir veldig sint på moren hennes som er veldig overbeskyttende. Til tider blir hun faktisk antagonisten i filmen, men hun mener ikke noe vondt med handlingene sine. Det er bare at hun har fått skylapper på etter alle disse årene der hun har tatt godt vare på sin datter som nå har blitt voksen. Og datteren ønsker å leve et normalt liv så lenge det går.

Dette er en velspilt film der man heier på protagonisten og hennes reise. Det dukker opp noen overraskelser i livet hennes som hun ikke visste om, og det er vel på det punktet filmen er litt svak med tanke på fortiden hennes og hva som venter på henne i nåtiden.

Mei Kayama er fantastisk. Det føles som om hun spiller seg selv og det hun har vært igjennom siden hun har cerebral parese i virkeligheten. Dette er hennes første filmrolle, og jeg håper det ikke er siste gang vi ser henne spille i en film. Hun er så naturlig i denne rollen.

Man blir også veldig irritert på personen hun jobber for. Det er en scene i filmen som gjør vondt å se på, og man håper at protagonisten sier at hun ikke er interessert å jobbe for denne falske personen.

Filmen er først og fremst ute etter å gi deg håp, og det klarer den. Man skal aldri gi opp selv om ting kan være vanskelig. Som seer blir man irritert på moren, men alt har sin grunn og har man noen år på baken så skjønner man den litt enkle forklaringen filmen gir når den gir oss mer informasjon om ting som skjedde i fortiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: