A Chinese Torture Chamber Story (1994)

En gift kvinne og en gift mann blir beskyldt for å ha drept kvinnens ektemann. Men det har de ikke gjort. Under rettsaken blir de hele tiden torturert av dommeren som skal ha en tilståelse. Det viser seg at han forsøker å beskytte noen.

A Chinese Torture Chamber Story er en film som byr på mye sex, humor og tortur. Det er en film som skiller seg ut i mengden, men det gjør ikke at filmen er god av den grunn.

Jeg husker jeg så filmen for rundt 19 år siden, og det var en spesiell opplevelse. Men når jeg så den så mange år etter igjen så kjedet jeg meg og angret på at jeg kastet bort tiden min på dette tullet. Jeg sier ikke at filmen ikke har sjarm, for det har den.

Men jeg har aldri vært fan av filmer som fokuserer på sex. Jeg liker tortur, og det blir ikke så mye fæl tortur her. Det hørtes ikke bra ut, men jeg liker praktiske effekter som får meg til å vri meg vekk fra skjermen. Torturen i A Chinese Torture Chamber Story er for det meste komisk, og filmen satser ikke akkurat på grafiske scener med nærbilder av skader.

Det blir mye sex, og den beste scenen finner man med to personer som flyr høyt i luften og har en liten sverdkamp før de tar en hard knull som belønning. Men utenom den scenen tok hjernen min helt pause. Jeg bare hoppet over mye, for jeg har andre ting å bruke tiden min på. Jeg var bare nysgjerrig på hvordan filmen ville holde seg siden det var så lenge siden jeg sist så den.

Et pluss filmen skal ha er at man får vondt av de to uskyldige. Man venter bare på at den korrupte dommeren skal få sin straff, det gjelder også for de to andre som står bak drapet. På det punktet klarer filmen faktisk å engasjere, noe jeg ikke forventet. Men man ser A Chinese Torture Chamber Story først og fremst for at den skiller seg helt ut i mengden som en sexkomedie og delvis torturfilm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.