A Chinese Torture Chamber Story II (1998)

Tre fattige personer treffer en mann som skal forsøke å bygge seg en karriere i byen, og han ønsker å jobbe for myndighetene. De blir bestevenner, og etter en stund når de reiser til byen for å treffe ham så hjelper ham dem med å få seg jobber. Men han er en luring de ikke kan stole på, og han blir opphisset når han kan torturere personer. Hva i alle dager feiler det ham?

A Chinese Torture Chamber Story II er motsatt av det første filmen som først og fremst var en sexkomedie med noen ville scener. Oppfølgeren er bekmørk, den ønsker å fortelle en historie om vennskap, suksess og en vond fortid som har skadet en mann som virker hyggelig.

Noen lengre sexscener blir det, men det mest skuffende er torturscenene som for meg er grunnen til at jeg ville se filmen. Torturscenene er ikke mye å skryte av, det blir for mørkt og glimtet som den første filmen hadde er helt borte i oppfølgeren.

Historien er grei nok, den er mye bedre enn historien vi fikk se i den første filmen. Men det blir så kjedelig når man har sett den første filmen, for dette er en mørk film uten mye glimt i øyet. Underholdningsverdien er mye svakere i oppfølgeren da man forventer like mye galskap som man fikk se i den første filmen. Men det viser seg at A Chinese Torture Chamber Story II er mye mer mørk og slem. Filmen ga meg ikke det jeg forventet eller var ute etter, så dette ble en skikkelig nedtur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.