Visit my YouTube channel here.

A Family aka Yakuza and the Family (2021)

Vi følger en mann over flere tiår. Han er medlem av en yakuzaklan, og han vil aldri komme seg helt ut av denne klanen og det kriminelle livet, selv om han ønsker det.

Dette er en interessant film der protagonisten tidlig blir kriminell og han blir medlem av en yakuza-klan. Han har ikke mye til liv. Familien hans er klanen han er medlem av. Men så treffer han en kvinne han liker, men når han først treffer en person som kanskje kan forandre livet hans, så skjer det noe som vil koste ham dyrt.

Man får aldri vondt av protagonisten da han tar sine dårlige valg i livet helt frivillig. Han blir aldri presset til noe. Fra vi følger ham så er han et dårlig frø, så han har ikke en fremtid foran seg som venter. Så han er ikke en dyp karakter med flere lag.

Det jeg likte best var å se protagonisten reise gjennom flere tiår der han jobber seg oppover i klanen til å få snudd livet opp-ned på hodet 14 år etter. Det er interessant å se hvordan lover og regler forandrer seg. Jeg følte faktisk litt synd på han og hans venn når de forsøker å bli lovlydige, men samfunnet påminner dem hele tiden om deres fortid og det går utover andre personer de kjenner også. Snakk om å hjelpe de som trenger hjelp mest! Heia Japan!

Skuespillere er gode, og det var spesielt hyggelig for undertegnede å se Yukiya Kitamura igjen. Det er lenge siden jeg har sett ham. Han var så sjarmerende i komediefilmene han var med i, og han er god i denne filmen også.

A Family er en velspilt og interessant film der protagonisten blir fanget mellom to stoler, og han drar med seg andre ned i gjørma, for samfunnet vil ikke gi ham en ny sjanse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: