Visit my YouTube channel here.

A Quiet Place Part II (2020)

Familien på fire må komme seg videre etter hendelsene vi så i den første filmen. Det tar ikke lang tid før de treffer en annen person på veien. Og kan den smarte datteren redde menneskerasen med sin oppdagelse?

Jeg var ikke den største fan av den første filmen da jeg ble skuffet over monstrene, som ikke fungerte for min del. Og de fungerer heller ikke i oppfølgeren der de viser seg veldig mye ute i dagslys.

Manuset er søppel. Dette er en oppfølger som ikke er laget med hjertet i det hele tatt. Dette er en tom spenningsfilm uten spenning. Hvorfor skal vi bry oss om disse kjedelige og tomme karakterene? Karakterene kan jo ikke bli mer kjedelige og tomme. Det føles ut som om man ser verdens tommeste episode av The Walking Dead.

En film som dette skal bygge opp spenningen rundt familien som må slåss mot skumle monstre. Men de inviterer oss aldri inn. Det gjelder alle karakterene man møter i oppfølgeren. Filmen føles veldig kald ut, og hvor i alle dager er spenningen? Alt man ser og opplever er generisk tull som jeg har sett hundrevis av ganger! Dette er ikke en spenningsfilm! Dette er en himle med øynene film!

Selvfølgelig har familien tatt skade av det som skjedde i den første filmen. Men fremdeles er noen av dem så jævla dumme! Spesielt sønnen, som noen burde drukne i en vannbøtte!

Filmen introduserer en ny karakter spilt av Cillian Murphy. Han triste historie er til å kaste opp av! Dette er bare generisk piss fra start til slutt. Og hans reise blir dermed helt bortkastet, for han er heller ikke interessant å følge.

Og så har vi utenomjordiske skapningene da. I starten ser vi de falle ned fra himmelen, noe som ikke er spennende. De utenomjordiske skapningene i denne filmserien er ikke skumle! De er bare irriterende, og jeg ønsker heller ikke å vite hvor de kommer fra. Tilkall soldatene fra Starship Troopers, så blir vi kvitt disse irriterende jævlene fra verdensrommet! De ser bare helt latterlige ut. Snakk om å mangle kreativitet når man skapte disse tullete skapningene. Ingenting er så skummelt som CGI-monstre! Seriøst, hvordan kan personer finne disse skapningene skumle? Tremors, som er en grøsserkomedie, er mye, mye, skumlere og intens enn A Quiet Place Part II.

Det er trist at man har kommet så langt som å hylle disse to filmene. Jeg vet verden er gal, men hva har skjedd med dømmekraften til enkelte mennesker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: