Visit my YouTube channel here.

Beasts Clawing at Straws (2020)

Flere personer har en ting til felles, de er ute etter en bag som inneholder en stor sum med penger. Men er det noen som fortjener disse pengene i det hele tatt?

Beasts Clawing at Straws er en leken film som kunne minne meg om en Coen-brødrene film. Man føler aldri at filmen blir skikkelig mørk, selv om det er mange som blir drept.

Alle er ute etter en bag med penger, og vi får se hvordan bagen som er fylt med penger havner i et garderobeskap før ballen ruller videre. Det er litt vanskelig å forstå hva som er fortid og nåtid i en liten stund, men det meste man ser foregår i fortiden og vi følger da de forskjellige karakterene som forsøker å overleve hverdagen. En ting har de til felles, de er grådige og det er temaet i filmen.

Det som gjør at filmen føles veldig ufarlig ut er at alle karakterene i filmen er noen selvopptatte drittsekker. Det er vel kun en person som på en måte er ren, men dette er ikke en karakter som får mange minuttene på skjermen. Men er denne karakteren virkelig så ren, eller vil fristelsen bli for stor?

Filmen er underholdene og velspilt. Men den har et stort problem, og det er at alle karakterene er noen drittsekker. Vi finner ikke noen å heie på her med unntak av personen som først finner bagen i et garderobeskap. Men det viser seg at også han er ganske selvopptatt. Da må han også tåle konsekvensene når han leker med grådige mennesker som dreper for å fylle opp sin egen lommebok.

Det er også en ting jeg heller ikke skjønte. Kvinnen som skylder penger som plutselig dukker opp like før mannen hennes må betale pengene tilbake til en farlig lånehai. Er hun der for å betale tilbake pengene for så å forlate landet? Eller er hun bare så grådig og selvopptatt at hun forsøker å lure mannen sin en siste gang? Jeg tipper på det siste.

Liker man sørkoreanske filmer så må man se Beasts Clawing at Straws. Men selv om filmen er underholdende så har jeg personlig problemer med å kun følge usympatiske karakterer. Og 90% av karakterene i denne filmen er noen jævla drittsekker! Så filmen klarte ikke helt å engasjere meg da jeg ikke brydde meg om hvem som fikk pengene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: