Before the Coffe Gets Cold (2018)

Det foregår noe helt spesielt på en liten cafe. Hvis gjesten setter seg ned på en spesiell plass og blir servert varm kaffe, så kan de reise tilbake i tid, men de kan ikke forandre på fortiden. Men de kan si farvel til de som stod de nær. Det viktigste er at kaffen ikke kan bli kald, for da vil det gå galt for personen som befinner seg i fortiden.

Before the Coffee Gets Cold er en varm og hyggelig film, men jeg følte det hele ble litt kunstig. Filmen føles litt billig ut, og de fleste karakterene man møter her er uinteressante. Måten historiene deres blir fortalt på føles ikke ekte, det føles kunstig ut og da fortjener ikke karakterene min sympati.

Det mest interessante her er den mystiske gjesten som er et spøkelse. Man blir sittende å lurer på hvem denne kvinnen er, noe som holder interessen oppe. Man skjønner at hun er en viktig brikke i dette puslespillet, hun er på en måte hjertet i filmen, for uten henne så hadde ting blitt litt for kjedelig.

Ellers blir det fokus på protagonistens kjærlighet, jeg synes ikke dette var særlig godt fortalt for hennes store kjærlighet er en ganske så kjedelig og uinteressant type. Det er mer interessant å finne ut av hennes fortid, hva som hendte der og hvorfor hun er så innesluttet og trist.

Hvis man ikke forventer så ekstremt mye av Before the Coffee Gets Cold som tidsreisefilm, så kan man godt se den. Men ikke forvente en storproduksjon, filmen føles billig ut og de fleste karakterene er for dårlig skrevet. Men man skjønner hvorfor protagonisten i filmen er så trist, og man håper at det vil løse seg for henne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.