Visit my YouTube channel here.

The Black House (1999)

the black house

En forsikringsselger som selger livsforsikringer får trøbbel med noen gale kunder som er villige til å gjøre alt for å få penger.

Jeg synes det var noe kjent med The Black House etter rundt 20 minutter. Plutselig fant jeg ut at den japanske filmen har i senere tid fått en nyinnspilling som er laget i Sør-Korea, året var 2007. Denne nyinnspillingen har jeg sett og jeg likte den, så jeg ble veldig nysgjerrig på om det var store forskjeller mellom disse to filmene.

Og ja, det er store forskjeller, spesielt når det gjelder atmosfæren og tonen. Nyinnspillingen er mørk og dyster, mens den originale filmen er mer fjollete og den har merkelig filmmusikk. Jeg må innrømme at det tok litt tid før jeg ble skikkelig engasjert på grunn av den merkelige atmosfæren som The Black House har. Den spiller mer på mørk komedie enn spenning.

The Black House har en vill energi, og en av de mest bisarre klinescenene jeg har sett når den gale kvinnen vil at forsikringsselgeren skal suge på hennes pupper, og det morsomste er at de forsøker å drepe hverandre også på samme tidspunkt. Og for noen pupper vi får se da! Heldige mannen, han skal føle seg beæret hvis han blir kvalt av disse puppene!

Hvis du liker den sørkoreanske nyinnspillingen fra 2007, så må du også se filmen den er basert på. Jeg kan garantere deg at du vil få to helt forskjellige filmopplevelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: