Visit my YouTube channel here.

Black House (2007)

black house

En forsikringsagent ved navn Jeon Jun Oh, får problemer med en av sine klienter da sønnen til klienten tar sitt eget liv mens Jeon Jun Oh er der. Det viser seg at det er mer som ligger bak, og det vil Jeon Jun Oh oppdage på en ikke så hyggelig måte.

Black House var en film jeg så litt frem til. Jeg forsøker å ligge unna trailere og anmeldelser som røper for mye, så jeg trodde det ville være en typisk sørkoreansk film med overnaturlige krefter. Der tok jeg feil, for Black House er en grøsserfilm.

Black House starter forsiktig, og den første halvdelen legger faktisk litt opp til en overnaturlig handlingen med gjenferd, men gjenferd ser vi lite til, heldigvis.

Så starter den andre halvdelen som holder et forrykende tempo med noen gode grafiske scener. Black House byr ikke på noen overraskelser, for jeg forstod ganske raskt hvem som stod bak det hele. Som sagt er den første halvdelen treg med karakteroppbygging og detektivarbeid. Black House blir aldri kjedelig for det, for filmen har tre gode skuespillere som er solide i sine rolletolkninger.

Er det noe jeg ikke helt taklet, så var det Jeon Jun Oh som oppførte seg som en jente når først morderen blir avslørt. Det er noen scener som ikke fungerte helt, men nå er det noe som heter panikk. Og det får Jeon Jun Oh, når morderen tar opp jakten. Man må se filmen for å forstå hva jeg mener. Men ærlig talt, Jeon Jun Oh oppfører seg som en liten jentunge når helvete bryter løs.

Black House er velspilt og god grøsserfilm fra Sør-Korea. Endelig en film som ikke fokuserer på det overnaturlige og gjenferd som vil ha hevn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: