Brave Father Online: Our Story of Final Fantasy XIV (2019)

En ung mann som bor hjemme sammen med sine foreldre og søster forsøker å få kontakt med sin far igjen. Hver gang de er i samme rom så blir begge to ukomfortable og de prater ikke med hverandre.

Faren har alltid jobbet mye, og det beste øyeblikket denne unge mannen hadde i sin barndom var når de spilte Final Fantasy sammen. Nå forsøker sønnen å få kontakt med faren igjen, og han kjøper Final Fantasy XIV som kan spilles online. Det faren ikke vet er at sønnen hele tiden er i nærheten av ham når han spiller, og sønnen forsøker å komme tettere innpå sin far gjennom dette spillet. Men faren oppfører seg veldig rart om dagen. Han er som vanlig innesluttet, men han virker mer deprimert og rar enn vanlig. Hva er det han skjuler?

Brave Father Online: Our Story of Final Fantasy XIV er basert på en TV-serie jeg har null kjennskap til. På papiret virker historien i denne filmen ganske fjollete, men historien klarte faktisk å gripe tak i meg og jeg likte faktisk filmen. Jeg forventet det verste, men historiefortellingen er veldig bra med dette merkelige konseptet.

Dette er en hjertevarmer av en film som er veldig sjarmerende. Når karakterene spiller spillet så er det faktisk like interessant som når de befinner seg i det virkelige liv. Det eneste jeg ikke helt likte var at vi aldri fikk se de andre spillerne i denne gruppen i det virkelige liv.

Men jeg syns at forholdet mellom far og sønn ble litt uvirkelig. Det får da være måte på hvor sær faren er. De bor sammen, men de klarer ikke å snakke med hverandre. Ingen av karakterene virker som dårlige mennesker. De virker for det meste oppegående, og sønnen i huset har en ganske god jobb. Dette er ikke en dyp film med dype karakterer. Dette skal være sjarmerende karakterer som føles mer ut som filmkarakterer enn virkelige mennesker.

Spill kan få deg til å koble av og frakte deg til en annen verden. Og det er terapi for veldig mange i en tung virkelighet. Det er det jeg fikk ut av Brave Father Online: Our Story of Final Fantasy XIV, selv om filmen også forsøker å koble far og sønn sammen igjen. Akkurat det hadde jeg litt problemer med å kjøpe, men jeg kjøpte terapidelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.