Visit my YouTube channel here.

Bridge of Destiny (2020)

Vi følger et ektepar som tilsynelatende lever et helt normalt liv med sin sønn. Men så en dag får ektemannen et besøk av fortiden, noe som vil ødelegge hele familieidyllen. For det viser seg at han er homofil, og det er noen som er ute etter hevn etter at det skjedde noe i fortiden. Vil dette ødelegge hele familien?

Bridge of Destiny er en vietnamesisk film som fokuserer på homofili og hemmeligheter. Jeg trodde faktisk filmen ville være mørkere, men man kan kalle filmen for en drama som også byr på en liten dose med komedie. Jeg forventet ikke så mye komedie som filmen gir oss. Så den er faktisk ganske sprudlende med noen fargerike karakterer som man finner i de fleste moderne komediefilmer. Men mange av disse karakterene har ikke mye funksjon, de er her for å spre litt glede.

Det jeg ble mest overrasket over var at jeg likte historien som ble fortalt, og filmen engasjerte meg. Spilletiden er ganske kort med sine 90 minutter, minus rulleteksten, så her går tiden fort unna. Dette er ikke en film med mye dyp dialog eller dype karakterer. Men den forteller en fin og rørende historie som ikke burde skremme noen. Dette er ikke en film som fokuserer på sex. Det handler om hevn og ekte kjærlighet.

De sentrale skuespillerne er flinke, og jeg likte mest den tunge dramaet som filmen byr på. Det er interessant å se hva som skjedde i fortiden, og hvorfor noen er ute etter hevn. Men det jeg tror filmen er mest kjent for, er at den har en veldig stor overraskelse, som jeg ikke tror mange vil se komme. Og det gjør at filmen blir mer rørende. Den emosjonelle filmmusikken er også strålende.

Jeg likte Bridge of Destiny. Det er en fin, romantisk fortelling om hemmeligheter og hat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: