Burning (2018)

En mann treffer en kvinne han kjente når han var ung, og han blir forelsket i henne og han får seg et nummer. Han skal passe på katten til denne kvinnen, for hun skal en tur til Afrika. Når hun kommer hjem igjen så har hun møtt en kjekkas som har penger, og hun glemmer forholdet de hadde startet. Men det er noe rart med hennes nye kjekkas.

Burning er regisssert av Lee Chang-dong (Peppermint Candy, Oasis), og i en av hovedrollene finner vi selveste Steven Yeun (The Walking Dead). Jeg trodde faktisk ikke det var han, men det var det og han er veldig god, hyggelig og ekkel i Burning.

Det er vanskelig å anmelde en film som Burning da den forandrer seg helt når kvinnen kommer tilbake fra ferieturen sin. For selv om filmen er langsom, så er den veldig engasjerende i den siste akten når protagonisten begynner å forfølge kjekkasen som har penger.

Jeg vil vel kalle Steven Yeun for filmens stjerne, for han er knallgod i denne rollen som en sjarmerende kar. Jeg trodde ikke at han kunne spille så bra som vi får se her.

Burning er en god film, men jeg fikk et lite problem med protagonisten som jeg ikke helt likte. Han er fattig, hans nye rival er vellykket og rik. Protagonisten er en innesluttet og en veldig kjedelig mann som er veldig enkel i natur. Ikke at det er noe galt med det i virkeligheten, men når man ser en film som dette som byr på større overraskelser i den siste akten så skal man heie på ham. Men det klarte jeg ikke helt da han er så kjedelig.

Slutten er fin og litt åpen, men jeg var klar i min konklusjon når rulleteksten dukket opp på skjermen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.