Visit my YouTube channel here.

Children (2011)

children

Fem unge gutter forsvinner en dag når de skal ut og fange frosker. Først etter 11 år etter dukker likene opp, og da er selvsagt det store spørsmålet, hva skjedde og hvem stod bak drapene?

Children er delvis basert på sanne hendelser. I filmen følger vi en dokumentarprodusent og en professor som forsøker å finne ut hva som skjedde med de fem guttene. Filmen tar for seg året guttene forsvant, og filmen hopper underveis til året når guttene ble funnet drept og begravet.

Children er en god film som har sine teorier, men jeg følte at den siste delen ble ødeleggende for filmopplevelsen. Man føler virkelig fiksjonen tar over styringen, det var ikke et lurt valg etter min mening.

Children er ikke en ny Memories of Murder, det forventet jeg heller ikke. Det kjedelige er at jeg vet ikke så mye om forsvinningene og teoriene politiet hadde i virkeligheten. Men de to første aktene er virkelig gode, det er alltid interessant når noen blir besatt av tanken at de har sikre bevis på at de vet hvem som stod bak forsvinningene og drapene. Dessverre velger Children en dum retning når protagonisten plutselig er helt sikker på hvem som stod bak det hele. Da mistet filmen autentisiteten og spenningen.

Liker du uløste drapsgåter er Children verdt å få med seg. Men den siste akten er dessverre en helt annen type film når morderen er utpekt. I virkeligheten er disse drapene fremdeles uløste, foreldelsesfristen har også utløpt, det vil si at morderen kan nå røpe hva han gjorde og hvem han er uten at han straffes for det. For et fint rettssystem, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: