Visit my YouTube channel here.

Deliver Us from Evil (2020)

En leiemorder må reise til Thailand da hans tidligere kjæreste har blitt drept og hennes yngre datter har blitt kidnappet. Men bak seg har han en slakter som er ute etter hevn etter at leiemorderen drepte hans bror.

Deliver Us from Evil er en veldig god actionfilm når det er action på skjermen. Men karakterene burde ha vært bedre skrevet, det samme gjelder historien. De to ledende skuespillerne fortjener et bedre manus, for de får veldig lite å jobbe med.

Selv om det lukter krutt av actionscenene, så er det for få actionscener og filmen bruker for mye tid på generisk historiefortelling om en leiemorder som graver litt i sin egen fortid og oppdager en hemmelighet han ikke visste om. Det er ikke særlig spennende, og man ser jo at dette blir en slags kopi av Man on Fire og Taken.

Actionkoreografien er nydelig. Her får man lett oversikt når flere titalls personer blir drept, og jeg elsket scenene i sakte film. Men det er så synd at det er så få av dem. Man merker at regissøren har skrevet manusene til The Chaser og The Yellow Sea. Spesielt The Yellow Sea kan man dra kjensel på når det gjelder actionscenene og spesielt nærkampene.

Deliver Us from Evil byr aldri på noen overraskelser. Filmen er veldig forutsigbar, selv om jeg ble overrasket over den dårlige slutten. Jeg synes heller ikke finaleoppgjøret mellom slakteren og leiemorderen var bra. Jeg følte ikke at vi fikk den slutten vi og noen karakterer fortjente. Luften går jo helt ut av ballongen når vi ser den siste scenen. Det føltes meningsløst ut og veldig slemt.

Actionscenene er knallgode, men historien er veldig generisk og slutten er veldig svak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: