Visit my YouTube channel here.

Erotic Ghost Story II (1991)

Sexdemonen fra den første filmen er tilbake, og nå er han veldig sint og kåt og han har besatt kroppen til Anthony Wong!

Den første filmen var søppel. Det var en kjedelig film der det nesten ikke skjedde noe av interesse og sexscenene var tamme.

Erotic Ghost Story II er en bedre film enn den første filmen. Den er mye mer kreativ, men den er også litt kjedelig. Vi får i det minste se noen artige og delvis kreative sexscener. Det store høydepunktet er når Anthony Wong har sex med en halv kvinne. Og jeg lo godt når en mann hygger seg med en gris. Ah, jeg er så kinky!

Når det gjelder Anthony Wong så er han grusom i rollen som sexdemonen. Scenene der han er sint er grusomme å se på. Det er ikke sjarmerende, for det er Anthony Wong vi ser og man vet jo at han er en god skuespiller. Men han er motbydelig dårlig i Erotic Ghost Story II, med sin stygge parykk og sminke.

Og det er flere scener i filmen der tiden står stille. Handlingen står på stedet hvil, og man merker at filmen burde hatt en spilletid på litt over en time. Jeg ventet bare på at filmen skulle bli ferdig, for den tar for mange unødvendige pauser der kameraet hviler for lenge på sentrale karakterer. Og kameraet hviler også for lenge på ansiktet til Anthony Wong som skjærer stygge grimaser hele tiden. For noe tull!

Erotic Ghost Story II er i det minste mer påkostet enn den første filmen, og hvis du ble skuffet over de tamme sexscenene i den første filmen, så er jeg sikker på at du vil like oppfølgeren. For her er det mye sex, faktisk for mye, for det er først mot slutten av filmen at den blir villere. For du vet, jeg tenner ikke på ordinære sexscener! Jeg må se noe som er vilt, og det ser vi når Anthony Wong hygger seg med en halv kvinne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: