Visit my YouTube channel here.

First Love (2019)

En farlig natt.

En ung bokser får påvist hjernesvulst, og legen gir ham ikke lenge å leve. Ute på gata kommer det en ung kvinne løpende og hun har en mann etter seg. Den unge og deprimerte bokseren slår ned mannen, og det han ikke vet er at dette blir en farlig natt for det er flere grupper som er ute etter den unge kvinnen. De er ute etter en bag med narkotika som de er sikre på at den unge kvinnen har i sin besittelse.

First Love skuffet meg stort. Jeg er fan av Takashi Miike, selv om han lager mye dritt. Jeg trodde ikke at First Love ville være så svak som den var, for dette var en energiløs film med flate karakterer.

Takashi Miike har mange ganger problemer med å skape interessante karakterer. Det er mange karakterer med i filmen, men de fleste har null innhold og svært lite personlighet. Det vi blir sittende igjen med er mange høylytte karakterer som hyler og skriker, og det er jo ikke morsomt å se eller høre på!

Samtidig er det for lite action. Og når det først blir action så er det så utrolig tamt og kjedelig. Actionkoreografien er dårlig. Hvor er energien og galskapen? Jeg trodde dette skulle være en vill film med mye energi og litt magi fra en mester i det kreative hjørnet. Men nei, Takashi Miike dreper tempoet tidlig i filmen, og når han gjør det i sine filmer, da kan du belage deg på en kjedelig reise der han aldri får i gang motoren igjen.

Vi får kun se noen få scener der jeg kunne gjenkjenne den gode, gamle Takashi Miike. Det holder jo ikke!

De to snille i filmen brydde jeg meg ikke om. Skuespillerne har null kjemi, og Sakurako Konishi som spiller Monica er elendig i denne rollen. Det eneste hun gjør er å spille uskyldig og redd, og hun overbeviser ikke!

First Love er en tam film som ikke har det jeg ønsker av en Takashi Miike-film. Det er en tam og lite kreativ film med kjedelig action, og for mange tomme karakterer som ikke klarer å skape energi på skjermen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: