Fly Me to the Saitama (2019)

I et klassesystem i Japan er det spesielt en gruppe som blir sett ned på, og de kommer fra Saitama. Dette er taperne som alle hater. Men så dukker det opp en kjekkas på skolen som vil forandre på alt, og på veien forelsker han seg i en ung dame som er en skikkelig snobb.

Fly Me to Saitama er basert på en japanske manga fra 80-tallet jeg aldri har hørt om. Spillefilmen falt ikke i smak, jeg klarte ikke å komme meg inn i dette universet da de sentrale karakterene ser så dumme med med sine stygge kostymer og feminine menn som ønsker å være en kvinne. Dette blir for japansk!

Den eneste grunnen til at jeg ville se filmen var Fumi Nikaido. Jeg elsker denne skuespilleren, og jeg pleier å se det meste hun er med i. Men hun er ikke god her. Hun tyr til overspilling hele tiden, hadde jeg ikke visst at det var henne så kunne jeg trodd at karakteren ble spilt av en amatørskuespiller. Hun er ikke til å gjenkjenne, selv ikke Fumi Nikaido kan trylle!

Historien om de forskjellige distriktene er interessant, og jeg lo noen ganger da de forskjellige distriktene har merkelige historier å fortelle og merkelige skikker. Men det blir så mye dialog og overspilling. Filmen finner ikke rytmen, den stopper opp for mye med dialog, hyling og fjollete karakterer som for meg ikke fungerte. Kunne man ikke ha droppet disse tullete kostymene i det minste? Det er flaut å se på!

Når jeg så noen bilder fra filmen så skjønte jeg at dette er ikke en film for meg. Og det stemte. Men det er synd, for det er mye interessant her og filmen har sjarm i flere scener, men disse fjollete kostymene og mannekvinnene kunne man fint ha droppet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.