Friend Zone (2019)

En kvinne og en mann har vært venner i veldig mange år. Nå lurer mannen på om han skal åpne seg opp og fortelle at han er forelsket i henne og at han ønsker at det skal bli de to. Men kvinnen har funnet seg en annen mann, så han var for seint ute. Men vil det oppstå en ny sjanse?

Jeg ser at jeg har sett den første filmen til regissøren som har regissert Friend Zone, SuckSeed (2011). Det var en film jeg ikke likte, og jeg vet ikke om jeg kommer til å gi den en ny sjanse. For jeg falt for Friend Zone, det var en film som falt i smak.

Friend Zone er en historie om to veldig gode venner, og det virker som om de alltid kommer til å være gode og nære venner. Men mannen ønsker å ta steget videre, han vil være kjærester, men han er litt for seint ute når kvinnen finner seg en mann.

Dette er en veldig sjarmerende og varm film som også har noen morsomme scener. Men for at en romantisk komedie skal fungere, så må skuespillerne ha god kjemi. Og det har de to sentrale skuespillerne. Spesielt falt jeg for kvinnen som blir spilt av Pimchanok Leuwisetpaiboon. Hun er kjempesjarmerende, og hun er også veldig god under de mest emosjonelle scenene.

Jeg håpte på at disse to ville bli et par, for jeg fikk spesielt vondt av mannen som åpner seg for seint. Og jeg elsket scenene han har med de andre bestevennene som tror at de alltid kommer til å være bestevenner og ikke noe mer.

Jeg ble varm og glad i kroppen etter å ha sett Friend Zone. Dette er en fin romantisk komedie med gode skuespillere som har god kjemi og en engasjerende historie som sikkert mange kan kjenne seg igjen i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.