Visit my YouTube channel here.

Heart Blackened (2017)

Datteren til en suksessrik mann er siktet for å ha drept farens forlovede. Nå gjør faren alt for å renvaske henne, og han er en liten luring.

Dette er en film som sier tidlig fra at faren til den siktede jenta er en mann som alltid unnslipper lovens lange arm. Han er en luring, og han virker også som en farlig mann som går over lik for å få viljen sin. Det er på en måte det filmen forteller oss, men er dette sannheten?

Filmen bruker mye tid i rettssalen, og det virker som om påtalemyndigheten skal vinne dette lett. Men i bakgrunnen jobber faren til den siktede jenta hele tiden for å hjelpe henne, og man lurer jo på underveis om det er han som står bak drapet på sin forlovede. Filmen holder kortene tett inntil brystet, men så begynte jeg å skjønne hva som foregikk og den store overraskelsen vippet meg ikke akkurat ut av stolen.

Choi Min-sik leverer alltid varene, men han har så mye mer i seg som skuespiller som blir holdt tilbake da manuset ikke er bra nok for en skuespiller som dette.

Heart Blackened er en grei film, men en emosjonell reise byr den ikke på. Vendingen i de siste 20 minuttene skal si oss mye om hvem faren til den siktede jenta er, men jeg klarte ikke helt å bry meg. Jeg følte meg likegyldig over valgene som ble tatt, så på det punktet bommer Heart Blackened blinken. Jeg likte ikke denne snørrvalpen av en datter som burde vært druknet i en vannbøtte i tidlig alder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: