Her Love Boils Bathwater (2016)

En kvinne som bor sammen med sin datter er døende, og hun kontakter sin eksmann slik at han kan oppdra datteren når hun dør. Men når han dukker opp så har han med seg sin yngre datter, for moren har forlatt dem og nå sitter den døende kvinnen med to yngre jenter og en håpløs, dum mann. Men hun har fremdeles håp og tro at dette vil ordne seg når hun forlater dem og tar turen opp til himmelen.

Her Love Boils Bathwater er en japansk dramafilm som holder seg nede på bakken, men den har dessverre noen svakheter når det gjelder historien og hvor mange slemme og selvopptatt mødre det finnes.

Filmen har også en overraskelse mot slutten når det gjelder datteren til den døende kvinnen. På det punktet kan jeg forstå valget til spesielt en karakter, men utenom denne kvinnelige karakteren så er resten av kvinnene i filmen onde!

Datteren til den døde kvinnen blir mobbet på skolen, og moren forsøker å lære datteren at hun må tørre å si fra og stå opp for seg selv. Og det blir jo selvfølgelig veldig viktig når hun snart dør, og det er selvfølgelig godt for henne at hun vet at datteren er klar for møte den store, stygge, verdenen vi lever i.

Filmen blir aldri bekmørk, den har sjarm og mye varme selv om den tar opp alvorlige temaer. Skuespillerne er gode, spesielt ble jeg imponert over de to yngste skuespillerne som er knallgode. Spesielt stjeler den fantastiske Hana Sugisaki showet. Hun snørrer for mye når hun er lei seg, men for et stort talent vi er vitne til! Og vi slipper også å se hennes store ører, jeg trodde faktisk det var en annen skuespiller og jeg la ikke merke til ørene hennes i denne filmen. Men kjære Hana Sugisaki, få kontroll på snørra, for det er faktisk mennesker som spiser når de ser filmer.

Her Love Boils Bathwater er en sjarmerende og velspilt film som byr på alvorlige temaer, men man vet at ting vil ordne seg for de sentrale karakterene vi følger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.