Visit my YouTube channel here.

Highway Star (2007)

highway star

Bong Dal-ho spiller rockemusikk, men ender opp med å bli en populær Trot musiker.

Highway Star var en positiv overraskelse for undertegnede. Bong Dal-ho er en rockemusiker, som en dag blir oppdaget av en talentspeider. Bong Dal-ho tror han forsatt vil spille rock, men så feil kan han ta. Han må lære seg å synge Trot, noe han alltid har sett ned på. Denne sjangeren vil forandre ham som menneske.

Hva slags musikksjanger Trot er, vet jeg ikke. Det er fløtepus musikk som ikke er for den yngre generasjonen. Trot skal visst stamme fra sjangeren enka som er japansk, og er beregnet på folk over 50 år. Nærmeste vi kommer her til lands blir vel dansemusikk.

Highway Star er ikke den morsomste filmen, men den har absolutt sine øyeblikk. Når Bong Dal-ho skal synge på tv, og han ender med å ta på seg en maske for han skammer seg så, er en artig scene. Bong Dal-ho ligner veldig mye på Rey Mysterio når han tar på seg masken sin. Rey Mysterio er en WWE wrestler.

Highway Star scorer høyt på sjarm. Historien er godt gjennomført der vi følger en mann som må ofre mye for å ikke avsløre sin identitet. Han tror han har funnet sitt livs kjærlighet, men han må ofre alt for å skjule identiteten sin. Det har sin pris.

Det var hyggelig å se Tae-hyun Cha som spiller Bong Dal-ho igjen. Han er mest kjent for sin rolle i My Sassy Girl, der han storspilte. Noe han gjør i Highway Star også. Tae-hyun Cha passer ypperlig i disse filmene der hans rollefigur må tilpasse seg situasjoner han egentlig ikke takler.

Endelig en god romantisk komedie fra Sør-Korea igjen. Litt artig at Tae-hyun Cha spiller i denne, for det har vært tørke etter My Sassy Girl og Windstruck. Han hadde også en liten gjesteopptreden i Windstruck. Tae-hyun Cha er så å si et sikkert kort i denne sjangeren. Han er en karismatisk skuespiller som er en av de beste i denne sjangeren.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: