Krasue: Inhuman Kiss (2019)

En ung kvinne har et problem. Hver natt så forlater hennes hode kroppen hennes og drar ut på jakt etter kjøtt. Hun har blitt en Krasue. Så en dag dukker det opp noen hodejegere som sier at de har fått vite at det finnes en Krasue i den lille landsbyen. De sier at de skal hjelpe landsbyen med å bli kvitt dette flyvende hodet. Men gjør hun egentlig så mye galt?

Thailenderne elsker å blande sammen skrekk og romantikk. Jeg har sett noen av disse filmene opp gjennom årene, men de fleste er ikke så mye å skryte av.

Krasue: Inhuman Kiss er en type film som jeg følte ble bedre og bedre etter rundt en time. I den første timen skjer det ikke så mye. Filmen bygger opp de få karakterene den har. Og her finner man det første problemet, karakterene i filmen er ikke særlig godt skrevet. De er veldig enkle, og jeg ble heller ikke så imponert over skuespilleren som spiller den unge kvinnen i filmen. Hun har ikke så mye karisma. Men skuespilleren hun faller for er god, så han drar mye av lasset. Men skuespillerne får ikke mye å jobbe med. Universet er lite, handlingen finner sted kun i den lille landsbyen og det romantiske trekantdramaet har vi sett mange ganger før.

Det er den romantiske historien man skal fokusere på. Man ønsker det skal gå bra for de to nyforelskede, men det er ikke lett når det hviler en forbannelse over den unge kvinnen. Og når det dukker opp en slem hodejeger så blir ikke ting enklere for turtelduene.

Når det gjelder skurken i filmen så ødelegger han mye. Grunnen til det er dårlig skuespill. Skuespilleren som spiller skurken burde vært byttet ut. Han har to grusomme scener som tok meg helt ut av filmen!

For det meste er dataeffektene gode. Men det er spesielt en scene mot slutten der en karakter står i en båt som ser helt for jævlig ut. Det virker som om båten er tre ganger mindre enn karakteren. Jeg ventet bare på at båten skulle synke, for det ser ut som om det står en kjempe i båten! Hva i alle dager tenkte de på her?

Jeg likte filmen, for den har en herlig slutt som jeg gjenkjenner fra andre thailandske filmer. Merkelig nok ble jeg overrasket, for slutten er ganske brutal fra før av og når jeg ikke trodde det kunne bli verre så har Krasue: Inhuman Kiss et nytt ess i armet. Og den brutale slutten gjorde at jeg jekket opp karakteren ett hakk opp, for dette likte jeg!

Er du av den utålmodige typen så tror jeg ikke Krasue: Inhuman Kiss er en film for deg da den første timen er ganske kjedelig, pluss at karakterene i filmen ikke er dype karakterer. De er halvtomme karakterer. Men jeg følte litt filmmagi i den siste timen med flere vakre scener og en bekmørk kjærlighetshistorie som jeg personlig elsker. Og på det punktet skuffer ikke Krasue: Inhuman Kiss! Jeg vil også anbefale Spring (2014). Det er en bedre film enn Krasue: Inhuman Kiss, men de har veldig mange likheter der en mann faller for en kvinne som har en mørk hemmelighet. Det han ikke vet er at hun er et monster i forkledning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.