Visit my YouTube channel here.

Manhunt (2017)

En advokat blir en jaget mann når han våkner opp med et dødt skjelett ved siden av seg. Hvem er det som har drept dette skjelettet?

Manhunt er regissert av actionlegenden John Woo. Man kan trygt si at han burde legge opp som regissør etter denne filmen. Hans to foregående filmer var elendige de også.

Når først John Woo lager en dårlig film så lager han en skikkelig dårlig film! Dette er en samarbeidsproduksjon mellom Japan, Kina og Hong Kong. Man finner kinesiske, japanske og sørkoreanske skuespillere. Det skal sies at dubbingen er elendig, og det blir mye dårlig dialog på engelsk her også.

Historien er rotete, karakterene er elendig skrevet og dialogen er pinlig dårlig. Actionscenene imponerer ikke. John Woo bruker gamle og oppbrukte triks uten at han klarer å tilføre actionscenene energi. Hans gamle filmtriks har gått ut på dato, og selvfølgelig får vi også se en hel haug med hvite duer.

Med mange skuespillere fra forskjellige land så blir dette bare kaos. Skuespillerne får lite å jobbe med. Det er flere gode skuespillere her, men manuset er så dårlig at det føles ut som om man ser urutinerte skuespillere som stinker foran kameraet.

John Woo tror at han fremdeles lever i et annet tiår, og det tiåret er det grusomme 90-tallet. Selvfølgelig får man høre den irriterende saksofonen, og filmmusikken er grusom. Filmmusikken er noe man forbinder med det grusomme nittitallet når John Woo var på sitt verste når han plukket ut filmmusikken til filmene sine. Heismusikk er bedre enn filmmusikken fra dypeste helvete man får høre her!

Manhunt er en film som er overalt. Filmen klarer ikke å engasjere med sitt rotete manus som til slutt ender opp med at vi befinner oss på et hemmelig laboratorium der hjemløse har blitt kidnappet og de er testkaniner for slemme personer som skal forsøke å skape supersoldater. Herregud!

Hele filmen er elendig fra start til slutt. Historien er elendig, man kjøper ikke utviklingen i dette kaoset av en film som er elendig redigert. Hvordan John Woo klarte å overbevise investorene til å investere i dette makkverket av en film er en stor gåte. Manhunt er en stinkbombe av en film som ikke hadde fungert i det tiåret John Woo fremdeles befinner seg i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: