Visit my YouTube channel here.

May the Devil Take You (2018)

En mann har lekt med mørke krefter, og nå har han blitt alvorlig syk og hans familie tar turen til det gamle nedslitte hjemmet hans. Men det burde de jo aldri ha gjort, for nede i kjelleren så finnes det noen som er ute etter hevn. Og selvfølgelig må de åpne døren som de ikke skal åpne! Brenn i helvete, dumme jævler!

Timo Tjahjanto er en god og stabil regissør. Han står bak filmer som og The Night Comes for Us, Macabre, Killers og Headshot. Men noen ganger går også noen av de beste på snørra, og dessverre har han gjort det med May the Devil Take You.

May the Devil Take You forsøker vel å hylle The Evil Dead, noe den mislykkes helt med. Filmen er gravalvorlig og mørk, så man kan vel si at den skal ligne mest på den første Evil Dead-filmen.

Ingen av karakterene er interessante. Filmen forsøker å skape litt gnisninger mellom familiemedlemmene, og den lykkes bare litt med det. Det eneste som fungerte litt var scenene med den eldste sønnen og protagonisten. Ellers var det hele tamt. Jeg brydde meg ikke om disse flate og tomme karakterene. Filmen forsøker å bygge litt bakgrunnshistorie når det gjelder protagonisten, men det er så halvhjertet at det blir bare latterlig.

Er filmen skummel? Nei, det er den absolutt ikke. Den har for mange dårlige dataeffekter. Det gjelder spesielt ansiktene på personer som har blitt besatt. Demonen forlenger ansiktet på personen den har besatt. Det ser ikke bra ut i det hele tatt.

Noen grafiske scener får vi se, men ingen av disse scenene imponerer. Alt er så generisk fra start til slutt. Hadde bare May the Devil Take You klart å skape litt trykkende atmosfære og mer intense scener så hadde ikke dette vært et direkte makkverk. Men May the Devil Take You kan ikke bli mer generisk, og hele filmen er fra start til slutt forutsigbar og jævla kjedelig!

Til å være en Evil Dead-kloning er May the Devil Take You et dårlig forsøk. Den er ikke kreativ nok, den er ikke leken nok og den har en veldig kjedelig protagonist som hyler og skriker for mye. Spesielt i sluttminuttene blir det for mye!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: