Visit my YouTube channel here.

May the Devil Take You: Chapter 2 (2020)

Alfie blir kidnappet av en gruppe som tidligere bodde på et barnehjem som ble styrt av en slem og ond mann som har lekt med mørke krefter. Høres ikke det kjent ut? For fortiden er ikke helt ferdig med Alfie.

Jeg likte ikke den første filmen, så jeg kunne egentlig ikke ha lavere forventninger når jeg satte meg ned for å se May the Devil Take You: Chapter Two.

Selv om ikke May the Devil Take You: Chapter Two er en god film, så følte jeg at den var bedre enn den første filmen. Tempoet er høyere, det er ikke mye dødtid her, noe som er bra. Jeg likte også at spesialeffektene var bedre, og vi slapp å se for mye av dataanimerte demonansikter, som jeg bare lo av i den første filmen. Her blir det en blanding av praktiske effekter og CGI, som fungerer ganske bra.

Filmen har en trykkende stemning, og filmmusikken og lydeffekter er også bra. Det som ikke er så bra er de tomme karakterene og Chelsea Islan. Karakterene er elendig skrevet, man bryr seg bare ikke om dem i det hele tatt. Jeg ville at demonen eller demonene skulle vinne, for karakterene er helt hule på innsiden. Jeg husker ikke om det var en demon eller flere demoner i filmen. Beklager det!

Så har vi Chelsea Island som spiller Alfie. Hun irriterte meg i den første filmen, men her overgår hun seg selv og jeg vil bare be henne å legge opp som skuespiller. Jeg hater Kristen Stewart, og det virker som om Chelsea Islan har gått på samme pusteskole som Kristen Stewart. Ikke nok at hun stønner mye, hennes overspilling er noe av det verste jeg har sett i mitt liv. Og jeg har sett mye! Hun skjærer grimaser, hun hyler og jeg trodde flere ganger at hun var besatt av en ond demon. Men nei, hun var ikke besatt av en demon. Hun forsøker å spille! For en elendig og flau rolletolkning vi er vitne til. Legg karrieren din på hylla! Jeg er jo en bedre skuespiller enn deg!

May the Devil Take You: Chapter Two holder et høyere tempo enn den første filmen. Filmen har også flere fine grafiske voldsscener, og atmosfæren kan man ikke klage på. May the Devil Take You: Chapter Two kunne minne meg litt om nyinnspillingen av Evil dead (2013), en film jeg elsker. Jeg elsker ikke May the Devil Take You: Chapter Two, men den er i det minste bedre enn den første filmen. Dessverre blir den ødelagt av flere dårlige skuespillere og tomme karakterer. Dette kunne ha vært en veldig god popcornfilm hvis filmen hadde hatt bedre skuespillere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: