Money (2019)

En ung aksjemegler som egentlig ikke er noe flink, får en gyllen mulighet til å tjene lettjente penger når han utfører enkelte transaksjoner for en mystisk mann som viser seg å gjøre alt for å tjene en krone. Hvordan vil nå dette ende for den unge aksjemegleren, og bryr vi oss om det i det hele tatt?

Money er ikke en særlig god film. Dette er ikke akkurat en sørkoreansk utgave av Wall Street. Filmen er interessant i den første timen, men så begynner filmen å ta helt av med drap og dette blir forvandlet til en thriller. Og jeg som skulle se en film om aksjehandel og ikke noe annet.

Men for at dette skal fungere så må man ha en sympatisk protagonist man føler med. Problemet er at protagonisten i filmen ikke har mye personlighet, han er ung og pengegrisk. Han fortjener ikke suksessen han opplever i en kort stund, for ingen liker vel juksemakere?

Og med det forsvinner spenningen, for alle får det de fortjener i denne filmen. Menn i dress som er ute etter pengene dine er alltid usympatiske karakterer man håper vil brenne i helvete! Jeg hater menn i dress, jeg respekterer ikke menn i dress og du kommer aldri til å se meg i en jævla dress!

Jeg liker aksjer og aksjehandel, jeg liker finans, men jeg liker ikke menn i dresser eller menn i dresser som jager penger. Money er en film som ikke bryr seg så mye om aksjehandel, det den bryr seg om er å skape kaos med spenning som ikke fungerer når man har med en tom protagonist å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.