Visit my YouTube channel here.

Mumon: The Land of Stealth (2017)

Grådige ninjaer.

Vi følger en fryktet ninja og hans menn som må forsvare en nasjon som blir styrt av grådige menn man ikke kan stole på. Men det vil ta litt før han skjønner hvor grådige de er, og denne reisen vil forhåpentligvis forandre ham som person.

Mumon: The Land of Stealth er en film som har mye sjarm, og jeg ble overrasket over hvor leken den er. Men jeg likte ikke tonen som var litt overalt. Filmen er for det meste hyggelig og fjollete, men så skjer det ting mot slutten og den blir altfor mørk, noe som ødelegger mye av filmopplevelsen.

Det beste med filmen er actionscenene der det føles ut som om man ser en animasjonsfilm. Jeg smilte godt, og jeg elsker lyden av grådighet når ninjaene nærmet seg fienden. Det er ikke ofte man hører slike lyder, og det passer perfekt med tanke på historien som blir fortalt. Det er mye morsomt å se på når ninjaene bruker alle mulige triks for å lure fienden.

Mumon: The Land of Stealth kunne minne meg mye om Azumi, bare at Azumi er en mye bedre film. For selv om historien er interessant, så er det ikke noen karakterer her man kan bli glad i. De er jo alle selvopptatte, så her fant jeg ikke mange å heie på. Men protagonisten er så sjarmerende under actionscenene, at man på en måte må håpe på at det vil ordne seg for ham og hans nærmeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: