Visit my YouTube channel here.

No Mercy for the Rude (2006)

En stum leiemorder har et mål i livet. Det er å kunne prate, men han trenger en stor sum penger for å gjennomføre operasjonen. Han har en regel i sitt yrke, og det er kun å drepe slemme mennesker. Etter hvert blir han kjent med en kvinne og en ung gutt som han tar seg av. Under et oppdrag går det galt når han dreper feil mann. Han og partneren tar med seg en koffert som gangsterne vil ha tilbake. Dette blir en kamp på liv og død.

Jeg hadde ikke hørt så mye om denne filmen, men den overrasket meg positivt. Den har ikke det største budsjettet, og det satses mer på realisme. Volden er grov og realistisk, men filmen har noen komiske scener også.

No Mercy for the Rude minner meg om en lettere utgave av Sympathy for Mr. Vengeance. Det artige er at Ha-kyun Shin som spiller leiemorderen spilte også den døvstumme Ryu i Sympathy for Mr. Vengeance. Han er en fantastisk god skuespiller som jeg liker bedre og bedre.

No Mercy for the Rude holder et fint tempo og blir aldri kjedelig. Sluttscenen er bra, mye takket være et bra musikkvalg som passer utmerket til scenen. No Mercy for the Rude er en undervurdert sørkoreansk perle.

8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: