Visit my YouTube channel here.

Okay Madam aka OK! Madam (2020)

En familie vinner en tur til Hawaii. De gleder seg til turen, men de får et lite problem når en gjeng med nordkoreanske terrorister kaprer flyet. De er på jakt etter en avhopper, og det viser seg at denne personen befinner seg om bord flyet.

Okay Madam er en veldig hyggelig og underholdende sørkoreanske actionkomedie som gjør veldig mye riktig med den varme tonen den har. Man føler aldri at passasjerene er i livsfare, selv om skurkene er harde og nordkoreanske.

Handlingen går på skinner, men filmen blir reddet av at den er så varm og hyggelig hele tiden. Og faktisk får vi se noen ganske gode koreograferte nærkamper inne i det trange flyet.

Protagonisten er herlig, og jeg elsket detaljen der hun har tatt plastisk operasjon. Hun var vel ikke helt heldig med den operasjonen, for hun var ganske attraktiv før operasjonen, og nå ligner hun på en utbrent husmor. Men hun kan slåss, det skal hun ha! Jeg likte også skuespilleren som spilte hennes datter. Hun er veldig sjarmerende og søt.

Dette er en fin film for hele familien vil jeg si. Skurkene er slemme, mens de andre karakterene er veldig fjollete og sjarmerende. Jeg forventet veldig lite av filmen, så jeg forventet ikke å bli så sjarmert som jeg gjorde. Noen ganger trenger man bare en hyggelig actionkomedie som ikke har den kvalme sørkoreanske melodramaen som kveler mange filmer fra dette landet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: