One Day We’ll Talk About Today (2020)

Vi følger en familie som består av to voksne og tre voksne barn. De bærer på en vond hemmelighet som ikke alle barna vet om. Men nå har snart tiden kommet for å dele den.

One Day We’ll Talk About Today er en velspilt film som er veldig interessant før den store hemmeligheten blir avslørt. Jeg skjønte tidlig hva den store hemmeligheten var, det er ikke vanskelig å gjette. Men når svaret kom så satt jeg med blandede følelser.

Faren i familien er veldig overbeskyttende når det gjelder den yngste datteren. Det virker som om han glemmer sine to andre barn. Alle tre er voksne, men de blir herset med av sin far som har det vondt i sjelen sin.

Moren sier ikke noe, for hun er veldig glad i ektemannen sin og han er ikke en ond mann. Han sliter bare med noe som skjedde i fortiden. Men han har ødelagt psyken til sønnen sin som ble trent til å passe på sine to yngre søsken. Man hater faren når man ser hvordan han på en måte hjernevasker sin sønn til å være en vakthund. Han skal starte sitt eget liv, han skal ikke leve i fortiden sammen med sin far. Men det skjønner ikke faren, og det blir veldig provoserende i lengden. Men igjen, han er ikke en dårlig mann, han har et tomrom i sjelen sin og han klarer ikke å gi slipp på fortiden.

Og jeg fikk litt problemer med å føle 100% empati med foreldrene da de har tre voksne og friske barn som alle har en lovende fremtid foran seg. Faren virker da veldig utakknemlig, noe som provoserte meg. Klart det gjør vondt, men ærlig talt, se litt på hva du har da mann!

Jeg likte One Day We’ll Talk About Today da den er velspilt, og det er interessant å følge denne familien. Men jeg forventet noe mer når den store avsløringen kom, for jeg klarte ikke helt å føle empati for faren når han og kona har klart seg bra og har fine unger han burde være meget stolt av!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.