Visit my YouTube channel here.

Radio Star (2006)

radio star

Ev avdanket rockestjerne ved navn Choi-gon blir radiovert, og han opplever å bli populær igjen.

Jeg må virkelig si at sørkoreanske filmer tok seg opp mot slutten av 2006. Det var ikke gangsterfilmene som fikk pilen til å peke oppover, men dramafilmene. Radio Star er atter en liten perle, der vi følger en utbrent rockestjerne som stadig havner i trøbbel, men som alltid blir reddet av sin manager. De to er mer avhengig av hverandre enn de selv tror, men Choi-gon viser ikke takknemlighet for alt Park Min-su gjør for ham. Man vet ikke hvor godt man har det før man mister det, og det vil Choi-gon oppleve.

Sjanger er dramakomedie. Det er noen artige scener her, men det er ikke komedie som er filmens sterkeste side. Det er rollefigurene i filmen, og den lille sjarmerende byen. Radio Star er en vellaget film med mye sjarm og følelser. De to hovedrolleinnehaverne Joong-Hoon Park og Sung-kee Ahn er to solide skuespillere som drar dette trygt i land. Radio Star har også glimrende filmmusikk til alle anledninger. Kjenningsmelodien er vakker, det er en type låt som sitter første gang man hører den.

Det eneste negative jeg kan si om Radio Star er slutten som ikke var helt passende. Jeg følte at den ikke ble helt riktig, men skal man analysere filmen har manageren to familier som han må ta vare på. Han må ta et valg, og det valget synes jeg ikke er riktig. Ellers er Radio Star en herlig film som byr på mye hjertevarme.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: