Visit my YouTube channel here.

Sea Fog (2014)

sea fog

En gruppe med fiskere trenger penger, så de tar en jobb de aldri har utført før. De må smugle noen immigranter fra Kina over til Sør-Korea. Men noe går helt galt under turen.

Sea Fog er en mye mørkere film enn det jeg først trodde den skulle være. Mannskapet om bord fiskebåten består for det meste av snille og gode personer, men kapteinen er en direkte og brutal mann. Hvis ting går galt, så vet han hva han skal og må gjøre uten å nøle. Så han blir karakteren man misliker mest.

Vi blir aldri godt kjent med immigrantene, med unntak av en yngre kvinne. De andre immigrantene får ikke mye skjermtid. Vi får se noen spennende scener, og etter en time går det fryktelig galt. Plutselig blir Sea Fog en helt annen type film, den er for det meste uskyldig den første timen, men så faller mørket over fiskebåten og den virkelige reisen begynner for mannskapet.

Og når først mørket har lagt seg over fiskebåten, så blir Sea Fog en ganske dårlig og forutsigbar film. Jeg ble virkelig skuffet over den siste timen, plutselig blir hele mannskapet minus en, kvalme og uspiselige menneskejævler.

Mannskapet består av veldig endimensjonale karakterer. Noen av dem mangler intelligens, så det er vanskelig å ta karakterene alvorlig. Spesielt den kåte jævelen som vil voldta kvinner, hva i alle dager tenkte de på når de skapte en karakter som dette? For meg, som har sett veldig mange sørkoreanske filmer, så er jeg vant med denne type karakterer. Hvis du er ute etter filmer med kun snille og gode mennesker, så er ikke filmer fra Sør-Korea førstevalget. De er eksperter i å skape uspiselige, kvalme karakterer du vil hate.

På papiret virker Sea Fog å være en interessant film. Men ikke la deg lure, dette er en dårlig film med endimensjonale karakterer som gjør en tabbe og etter denne tabben treffer filmen et skjær og synker. Den siste timen er så skuffende. Det er ikke spennende, det er bare så utrolig dumt å se på hvordan mannskapet oppfører seg når de viser sin sanne og mørke side. For en gjeng med tapere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: