Sex and Zen (1991)

En mann elsker å ha sex, og han gir blanke i sin kone så lenge han kan knulle de kvinnene han ønsker. Men en dag så vil karma banke på døren hans, noe han selv ikke tror vil skje.

Sex and Zen regnes som en klassiker etter det jeg forstår, og jeg kan jo skjønne det med tanke på enkelte scener. Dette er en sexkomedie som blir litt mørkere mot slutten av filmen, men før det får vi se scener med mye komedie og galskap.

Og er det noe jeg setter pris på så er det kreativ galskap. Sex and Zen har noen fantastiske scener, spesielt scenen som tok meg tilbake til Requiem for a Dream, bare at den filmen ble laget mange år etter Sex and Zen. Scenen jeg snakker om er når to kvinner hygger seg med en fløyte, og de kjører en ass to ass med fløyta! For en herlig scene!

En annen fin scene er når protagonisten ønsker seg større penis, og han oppsøker en person som kan bytte ut hans lille penis med en hestepenis. Da får vi se en morsom sekvens med mye slapstick humor som vil få de fleste til trekke på smilebåndet.

Selvfølgelig er det mye sex her, og det er enkelte scener som er til å gjespe av hvis man ønsker å se mye galskap. De beste sexscenene får man se tidlig i filmen før det hele roer seg litt ned, og filmen våkner ikke skikkelig opp til liv igjen før den siste, lange sekvensen når protagonisten virkelig får kjørt seg når karma banker på døren hans.

Liker man kreative sexfilmer så er selvfølgelig Sex and Zen en film som er verdt å få med seg. Dette er ikke en film der man bryr seg om karakterene, man ser filmen for de merkelige sexscenene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.