Visit my YouTube channel here.

Sex Is Zero (2002)

Sex og abort.

Sex Is Zero starter forrykende med herlige scener som brenner seg fast til minnet. Feil hull, spying etterfulgt av klining med mye sikkel og en fin scene der stekt sæd med rottegift på smørbrød er hovedretten for idioten Jang Eun-shik.

En forrykende start blir ødelagt av nok en horribel sjangerblanding. Plutselig forandres atmosfæren helt når abort kommer i fokus. Hvem faen bryr seg om abort i denne type filmer der vi ser det meste som er å se? Se for deg at American Pie og andre ungdomskomedier som fokuserer på kåte gutter og villige jenter plutselig tar opp spørsmålet om abort! Hva faen?

Skuespillerne gjør en god jobb. De har det morsomt, spesielt må jeg nevne Im Chang-jung som spiller en sjarmør av en taper. Bryr man seg om karakterene? Nei, det gjør man ikke. Det er helt latterlig når abortspørsmålet kommer. Man føler ikke noe kjærlighet i filmen, det er null kjemi mellom guttene og jentene. Men skuespilelrne gjør en god jobb!

Sjelden har sjangerblanding vært så ødeleggende som den vi finner i Sex Is Zero. Heldigvis droppet Sex Is Zero 2 dette tullet med abort. Sex Is Zero er uansett en film man må se hvis man liker ungdomskomedier. Du vil garantert le godt og høyt når de idiotiske karakterene stadig havner i trøbbel. Sex Is Zero gjør ting American Pie aldri var i nærheten av, her drar man strikken så langt at strikken sliter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: