Visit my YouTube channel here.

Soorarai Pottru (2020)

En tidligere jagerflypilot har en drøm om å starte sitt eget flyselskap som skal tilby billige flybilletter slik at de fleste I India kan fly, selv om de ikke har mye penger. Men det liker ikke en eier av et ledende flyselskap, og han forsøker å stikke kjepper i hjulene for mannen som kjemper en kamp for de fattige.

Soorarai Pottru er først og fremst en inspirerende film for hele familien. Filmen er delvis basert på sanne hendelser. Men når alt kommer til alt så føles dette ut som en film som skal få seernes hjerter til å slå for protagonisten og hans edle drømmer.

Filmen har det man ønsker seg av denne type filmer. Men den har også hendelser her som tok meg ut av filmen, og skurken er veldig endimensjonal. Jeg likte ikke antagonisten i filmen da han ikke har noen menneskelige trekk. Han er bare en skurk, og ferdig med det. Det er kjedelig, og handlingen blir dessverre litt forutsigbar når protagonisten nesten er i mål, men så skjer det noe når antagonisten har trukket i noen tråder. Og da er vi inne på korrupsjon, som vanlig.

Jeg synes også at historiefortellingen er litt rotete redigert. Spesielt er det flere sang og dansenumre her som ikke fungerer. Det dreper mye av tempoet og flyten, noe som går ut over historiefortellingen. Det er mange karakterer her, men man lærer dem aldri å kjenne. Alt fokuset er på protagonisten og hans store drøm å få alle i luften, uansett hvor mye penger de måtte ha.

Suriya som spiller protagonisten er veldig god og karismatisk. Jeg likte veldig godt scenen når han forsøker å skaffe penger til en flybillett for å fly hjem for å si farvel til sin døende far. De hadde en liten krangel der stygge ting ble sagt, og protagonisten sliter med samvittigheten og en dyr flybillett blir hans hindring. Dette er en scene jeg vil huske, og denne scenen sier det meste om hva filmen handler om når det gjelder klasseskille.

Jeg ser og skjønner hvorfor dette er en film som ble tatt godt imot av publikum. Den taler til folkesjelen. Men den føles for lang med noen unødvendige sang og dansenumre, og antagonisten er veldig karikert og endimensjonal. Jeg klarte ikke å kjøpe alle hindringene som protagonisten møtte. Jeg følte jeg så en film, så dette tok meg ut av filmen, noe jeg ikke liker når jeg skal se filmer i denne sjangeren. Mulig den virkelige historien var mye mer kjedelig, så da er det jo vanlig å introdusere en skurk som ikke helt passer inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: