The 9th Precinct (2019)

En politimann som kan se gjenferd begynner å jobbe for en spesiell avdeling der andre har samme egenskaper som ham selv. Denne avdelingen forsøker først og fremst å hjelpe gjenferd som ikke har fått fred. Han blir kjent med en kvinnelig journalist som forsøker å finne sin venninne som har forsvunnet sporløst. Og det viser seg at det er en ond kvinne som står bak det hele. Nå må de stoppe henne, for hun er så ond!

The 9th Precinct er en taiwansk film som kunne minne meg litt om 2002 (Hong Kong) og The Frighteners. Bare at The 9th Precinct føles ut som en billig TV-episode. Filmen klarer aldri å engasjere med sitt svake manus. Filmen har noen interessante karakterer, men hovedskurken er elendig skrevet og resten av karakterene er heller ikke så mye å rope hurra for!

Det er flere sentrale karakterer med i filmen, men de blir aldri utforsket nok. Karakterene er for det meste tomme pappfigurer, og som er nevnt hovedskurken skikkelig svak. Ja, vi skjønner hun er ond, for hun har et kors som er opp ned. For et manus dere!

Sjekk heller ut 2002 (Hong Kong-film) og The Frighteners. Det er to gode og lekne filmer som gjør det meste riktig. The 9th Precinct er bare et flaut forsøk på å følge i fotsporene til de to filmene med sitt elendige manus. Eneste som redder filmen er to fine damer som man kan hvile øynene på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.