The Bridge Curse (2020)

En gruppe med studenter forsøker å leke med skjebnen når de skal teste ut en spøkelseslegende der en jente ble veldig trist og druknet seg. Og nå spøker hun i dette området. Det sies at hvis man går opp trappen mot broen når klokken ringer midnatt så vil ett ekstra trappetrinn dukke opp og man burde ikke kikke seg bakover. For bak deg vil spøkelset stå! Er dette bare tull, eller er det virkelighet?

Dette her var bare bortkastet tid. The Bridge Curse er en generisk grøsser som ikke har noen interessante karakterer. De føles alle veldig like ut, ingen av karakterene eller skuespillere klarer å skille seg ut på en positiv måte.

Filmen kan deles inn i to halvdeler. Den første halvdelen er langtekkelig og helt uinteressant, men i den andre halvdelen skjer det noe mer. Men er det engasjerende det som skjer? Nei, det er det ikke! Hvorfor skulle det være det med dette slappe karaktergalleriet? Karakterene vi følger føles kun ut som tomme pappfigurer, så her finner man ingen grunn til å bry seg om deres skjebne som venter.

Filmer som The Bridge Curse skulle aldri ha vært laget. Dette er en lat og lite inspirerende film som ønsker å tømme lommene til spesielt lettskremte tenåringer. Men filmen er ikke skummel. Den har ingen intense scener og pulsen burde ikke øke hvis du ikke er 12 år gammel og bæsjer i buksen din når noen nyser. The Bridge Curse er bare noe generisk tull uten sjel og hjerte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.