Visit my YouTube channel here.

The Odd Family: Zombie on Sale (2019)

Det er ikke ofte man kan tjene gode penger på en zombie!

En pengegrisk familie får besøk av en ung tenåringsgutt som er en zombie. Han biter den eldste i familien, og etter noen dager føler gamlingen han seg friskere enn noensinne. Nå finner den griske familien at de kan selge dette som en tjeneste og tjene masse penger. Men ting går ikke helt som planlagt for den pengegriske og dumme familien.

The Odd Family: Zombie on Sale er en sjarmerende film som klarte å underholde meg. Det er det ikke mange nye filmer som klarer å gjøre, og jeg forventet heller ikke så mye av filmen.

Familien vi følger er noen kjeltringer, og de elsker penger. Dette er normalt sett ikke karakterer man liker i andre typer filmer, men dette er en veldig lett underholdningsfilm og da gjør det ikke noe å bli med på denne reisen sammen med denne gjengen med idioter. De får deg til å smile, og det er det viktigste i filmer som dette.

Dette er en sjarmerende og veldig leken film som byr på noen morsomme scener. Den blir litt mørkere når det gjenstår 30 minutter, men filmen blir ikke ødelagt av den grunn da den ordner opp slik at det man tror kan bli mørkt og litt trist, ikke blir det.

Overraskende nok har filmen også noen kreative scener, spesielt elsket jeg lysshowet og zombien som blir forvandlet til en DJ. For en herlig sekvens!

Er du ute etter en veldig lett og underholdende film med dumme karakterer, lys og lett humor og en zombie som er vegetarianer, så er The Odd Family: Zombie on Sale en film jeg kan anbefale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: