The Rapeman (1993)

Righting wrongs through penetration!

En mann og hans onkel tilbyr en merkelig tjeneste der de tar betalt for at den yngste mannen voldtar en en kvinne som ikke har vært snill og som fortjener det. Og betalingen går til diverse veldedige formål, for de er jo så snille! Hva er dette for noe syke greier?

Det har kommet rundt 9 filmer i denne filmserien som er basert på en japansk manga fra 70-tallet. Det spesielle er at det er kvinne som står bak serien. Men mange kvinner har jo perverse fantasier, så det kom vel ikke som en stor overraskelse?

The Rapeman har en syk tittel, og en skulle tro at en film som dette er veldig mørk. Men det er den ikke, og filmen fokuserer mer på historien enn voldtekstscener.

Sexscenene er ikke morsomme, de er dårlige for å si det sånn. Selv perverse mennesker vil bli skuffet over sexscenene. Det protagonisten gjør når han skal overmanne sitt offer er å bruke håndjern så deretter knulle dem så de ikke glemmer hva de har gjort for noe slemt her i livet. Han pumper dem også kvinnene for opplysninger! Og han pumper dem hardt!

Og hvis du er pervers og tror du vil se mye til nakne kvinnekropper, så ser du feil film. Noen nakne bryster er alt, og masse nærbilder.

Protagonisten som er en skolelærer blir lurt, og det viser seg at det er en råtten politiker som har lurt ham. Så filmen bruker veldig mye tid kjedelige karakterer, og det føles ut som om man ser en billig TV-episode fra 80-tallet. Og da mener jeg billig!

Du kan tenke deg å se en ekkel episode av Magnum, PI, der Tom Selleck voldtar og pumper kvinner for informasjon. Du har vært en slem kvinne, føl nå lovens lange penis. De sprø japanerne!

Spilletiden er på kun 75 minutter, og det er jeg glad for. For handlingen er kjedelig, karakterene er ganske irriterende og selvfølgelig du som leser denne anmeldelsen! Oppsøk profesjonell hjelp, din syke jævel! Hva er det som feiler deg? Din perverse jævel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.