The Spy Gone North (2018)

En sørkoreansk spion forsøker å finne ut av om nordkoreanerne har et aktivt atomprogram som kan true sikkerheten til sørkoreanerne. Så han forsøker å infiltrere den innerste sirkelen til kjekkasen Kim Jong-il.

The Spy Gone North skal visstnok være delvis basert på sanne hendelser. Dette er en velspilt film om en sørkoreansk spion som ikke har mye til liv utenfor jobben sin. Han er en spion, og det er egentlig alt. Det eneste han har å miste er sitt eget liv.

Men han er en prinsippfast mann, og når han finner ut av at han er en del av et skittent spill, så viser han ryggrad og han står for det han tror på, selv om det vil ødelegge mye for ham selv. Men dette er en karakter man liker da han gjør det som er riktig.

Det interessante her er at det ikke er så stor forskjell på Sør-Korea og Nord-Korea. Koreanerne er et veldig korrupt folkeslag, og det er skuffende å se hvordan tilstanden fremdeles er i Sør-Korea med tanke på korrupsjon.

Vi møter også på kjekkasen Kim Jong-il. Han er jævla stygg her, han ser ut som en skitten, liten gris. Bare det å se på ham gjorde at jeg kastet litt opp av kveldsmaten min. Han er fascinerende stygg i The Spy Gone North.

Dette er en interessant film med noen spennende scener. Men ikke tro at dette er en actionfilm. Dette er en dialogtung film der protagonisten ser en side av landet sitt som han kjemper for som han ikke liker. Man blir jo aldri kvitt disse politikersvinene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.