The Witness (2018)

En feig mann ser at en kvinne blir drept utenfor vinduet sitt, men han er en feig mann som ikke tør å gjøre noe for han eier ikke baller. Det eneste han tenker på er hans egen sikkerhet og sin families sikkerhet, men han er nok mest redd for seg selv. Men seriemorderen lusker rundt ham hele tiden mens politiet etterforsker drapet. Vil han si til politiet hva han så, eller vil han holde munnen sin lukket?

The Witness er en dum film med usympatiske karakterer som kun tenker på seg selv og sine, og ikke minst eiendomspriser. Filmen forsøker å fortelle oss at noe er galt i Sør-Korea, at veldig mange mennesker kun tenker på seg selv og sitt og spesielt penger.

Politiet er som vanlig udugelige, se bare på hva som skjer når en viktig hendelse skjer og de ikke klarer å beskytte det som er et vitne! Skal dette være en spøk? For manuset er så dårlig at man bare måtte gjøre det på denne måten for at handlingen skulle komme seg videre. Og ikke fortell meg at noen kjøpte det!

Seriemorderen er en karakterer blottet for personlighet. Han får ikke mye skjermtid, han er bare ond og slik er det. Han sier kun noen få ord. Det er ikke noe mystikk rundt hans karakter, han er bare en ond taper.

Det kan være sant, men jeg kjøpte ikke, og det skal ikke du heller, at mannen som er vitne til et drap ikke sier noe til politiet. Han blir forfulgt av drapsmannen, og dette feige vitnet er livredd hele tiden. Dette er ikke mye til mann, han er heller ikke en kvinne, så jeg vet ikke hva han er. Poenget er at man ønsker å se ham dø, for fyren er også ansvarlig for at en annen kvinne dør. Fyren er så uspiselig, og man må jo lure på hva filmskaperne tenkte på når de skrev manuset og jobbet med alle de dumme ideene man finner her.

Man får bare vondt i hodet av all dumskapen og klisjeene man finner i The Witness. Dette er kun en dum film, det er ikke en god underholdningsfilm og man blir bare irritert over alt og alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.