Visit my YouTube channel here.

Waterboys (2001)

waterboys.jpg

Fem elever starter med synkronsvømming på skolen, og de skal opptre på en skolefestival. Men veien er full av hindringer, for det er ikke helt normalt at gutter holder på med synkronsvømming.

Waterboys er en japansk komediefilm som får deg i skikkelig godt humør. Når jeg kjøpte denne filmen for mange år siden, reagerte jeg på coveret. Det ble litt for homoerotisk for meg, men jeg ga filmen en sjanse. Og Waterboys har jeg sikkert sett seks ganger til nå, og den er like bra hver eneste gang. Filmen er enkel, men den vinner mye på sjarm og man ser at skuespillere har det gøy under innspillingen.

Hovedpersonene i filmen består av fem gutter som alle har sin egen personlighet. Den morsomste er den homofile gutten som sender de villeste blikk, og man får noen gode tilbakeblikk der vi ser den unge gutten sender tydelige signaler at han er interessert i den ene gutten på laget. Den morsomste scenen i filmen er når de fem guttene skal opptre for første gang, og da skjærer alt seg. Musikken og koreografien i denne scenen er noe av det beste jeg har sett i denne sjangeren, og jeg fikk ikke puste pga. latterkrampe.

Gi Waterboys en sjanse. Dette er en film utenom det vanlige, og du vil sjelden se slik en sjarmerende film. Waterboys er en film som du setter på regntunge dager, for humøret vil stige betraktelig.

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: