Visit my YouTube channel here.

Kontakt

Kontaktadresse/contact: notonlyhollywood@gmail.com

7 thoughts on “Kontakt”

 1. Hei og hopp. Jeg ser mange anmeldelser og ser en morsom “Mine favorittfilmer” liste. Jeg må komme med en eneste anbefaling, og en av mine desidert yndlings filmer: Magnolia. Vist det ikke sier deg noe så er det Paul Thomas Anderson film, og det er mannen bak There Will Be Blood. En genial mann tvers igjennom. Jeg mener nok helt alvorlig at dette er en av verdens beste menn bak kameraet. Han har jo faktisk ikke lagd en enste dårlig film. Punch-Drunk Love – Adam Sandler’s beste film. Boogie Nights – Som alle som har en liten flik av 70 og 80 tallet i seg vil like.

  Sydney (Eller som den egentlig i mitt hode heter “Hard 8”) som er en virkelig, virkelig god film. Som nesten ingen har sett. Det har jeg følelsen at Magnolia er. Altså en film nesten ingen har sett, men er virkelig bra. Vell, Paul Thomas Anderson FØR “There Will Be Blood”, som jeg regner med at du har sett, men hvorfor ingen har lagt merke til mannen imellom “Boogie Nights” og “There Will Be Blood” er for meg et mysterium. Vell det var da det jeg ville kontakte deg med. Jeg er ekstremt spent på Paul Thomas Anderson og du er like gode venner som jeg og han er. Vell i filmens verden.

  Foresten: Takk, faktisk tusen takk for en ekstremt for en av Norges beste film blogger. Og JA det sier jeg bare for å smiske deg til å skrive om magnolia 😉 Nei da, helt på alvor: Tusen takk!

  1. Hehe, takk for de snille ordene.

   Har nesten sett alle filmene til Anderson, men har ikke sett Syndey, som skal sees når jeg får tid. Anderson er en flink mann, helt enig. Han lager ikke akkurat filmer for massene, du skjønner sikkert godt hva jeg mener. Han treffer nok den gruppen som er mest filminteresserte.

   Ser jeg har skrevet litt om Magnolia. Ga den 8/10, likte den første halvdelen best. Skrev ikke akkurat så utfyllende, varierer etter dagsform og humør. Tør ikke legge den ut før jeg har sett den en gang til siden det er favorittfilmen din. 😉

 2. Hei.
  En veldig interessant blogg du har her, og jeg kjenner meg enig i mange av anmeldelsene dine.
  Men savner anmeldelse av et par klassikere som Leon, Equiliberium, Event Horizon og Alien filmene f.eks.

  Keep up!

 3. Hei! Kan du vurdere å kjør litt flere lister – type månedens film, slik at man f.eks lett kan finne en anbefaling når man kommer inn på siden. Eller en måte å rangere alle anmeldelsene ift score?

  1. Hei Kirk.

   Takk for forslaget. Jeg skal se hva jeg kan gjøre, men problemet er at jeg ikke vet om jeg kan hente og sortere filmene etter karakterer da jeg ikke har brukt en plugin som er koblet til databasen når jeg gir karakterer. Det er bare en bildelenke, og jeg vet ikke om det finnes en kode å hente ut filmene med karakterer på en enkel måte. Det har kommet løsninger i senere tid som jeg kunne ha brukt med plugins og karaktersystemer, men jeg nærmer meg snart 6000 anmeldelser og jeg har ikke like mye tid lenger til å sitte og leke meg med siden. Tok meg hele sommeren når jeg byttet domene, så jeg er litt brent ut om dagen. Jeg kan se litt mot juletider om det er noe jeg kan gjøre med det siste du nevnte hvis jeg får tid. 🙂 Men databasen min har begynt å bli så stor at jeg har hatt problemer å hente ut ting fra databasen med plugins, da krasjer hele siden når jeg kjører spørringer.

   Det første forslaget ditt, tenker du spesielt da på nye filmer? Lister er jeg litt usikker på, jeg har aldri vært en listemann, men jeg vet selvfølgelig mange liker det og jeg liker det selv hvis jeg er ute etter de beste filmene til enkelte skuespillere/regissører, men å skrive det er ikke like morsomt synes jeg selv. 🙂 Tiden strekker ikke til lenger om dagene, har nok med å legge ut 6-8 anmeldelser om måneden. Forsøker å holde det gående, men etter 13 år er det vanskeligere å finne motivasjon og det hjelper heller ikke at de tre siste filmårene har vært elendige.

   Jeg har laget en topp 5 liste med de beste Jackie Chan-filmene, skrev den for noen år siden, har bare ikke lagt den ut ennå. Men jeg skal forsøke å sette i sammen noen lister, så har jeg gjort et forsøk. Men kan ikke helt si når de vil komme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.