Visit my YouTube channel here.

Cars 3 (2017)

Lightning McQueen har blitt eldre og tregere.

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 7.1, Norsk Dolby Digital 5.1

Lightning McQueen begynner å bli en gammel bil, han får en ny sprek, rival som gjør at livet til Lightning McQueen blir forandret. Hva vil han gjøre?

Jeg har alltid likt den første filmen. Mange mente at Cars var den svakeste filmen som Pixar hadde produsert når de aldri gjorde feil. Selv har jeg alltid likt filmen, for meg har den sjarm og Pixar klarte id et minste å skape et nytt univers på den tiden. Oppfølgeren var skuffende og den gikk også vekk fra konseptet. I Cars 3 så er man tilbake der man startet, så det er et stort pluss.

Men nå har virkelig Pixar begynte å bli late. Historien som blir fortalt i Cars 3 har vi sett så mange ganger før i andre sportsfilmer, tenk for eksempel på Rocky-filmene. Vår helt begynner å bli gammel, han er fremdeles selvopptatt og når han forsøker å komme tilbake etter et voldsomt krasj så åpner han øynene opp og ser hva han har lært i løpet av filmen når det gjenstår 10 minutter.

Det er klart at Pixar ønsker å tjene penger slik at de kan tjene penger til å lage noe nytt, men de lager jo egentlig ikke mye nytt lenger. De lager oppfølgere til filmer som både voksne og barn likte, nå er det vel for det meste barna som liker oppfølgerne til Pixar. Faktisk er det slik at det er Walt Disney Animation Studios som har laget de beste animasjonsfilmene de siste årene her i Vesten. De har tatt flere sjanser på å skape nye universer, noe Pixar har sluttet å gjøre.

Alt går på skinner, dette er ikke en film for voksne personer. Dette er en lett og ekstremt tom film som unger sikkert vil like, men for oss voksne blir det verre når man ser latskapen som man er vitne til her. Det er ingenting å hente her for voksne personer, de yngste barna vil garantert elske å besøke dette universet for tredje gang, men når de blir voksne så vil også de oppdage hvor tom Cars 3 er.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 4/10

Bildet er selvfølgelig krystallklart med herlige, dype farger. Full pott!

Dialogen er klar og tydelig. Rommet blir fylt opp med omgivelseslyder under billøpene. Lydsporet er luftig og passe varmt.

Ekstramateriell:
Cruz Ramirez: The Yellow Car That Could (8 minutter)
Ready for the Race (6 minutter)
Miss Fritter’s Racing School (3 minutter)
Behind the Scenes (41 minutter)
My First Car (4 minutter)
Deleted Scenes (26 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.