Visit my YouTube channel here.

Cars 2 (2011)

Bestevenner.

Nå har Pixar kommet med to skuffelser på rad, først Up og nå Cars 2. Jeg håper og tror Pixar finner tilbake til formen, for med Cars 2 har de til nå laget sin aller dårligste animasjonsfilm. Mange likte ikke Cars, jeg fant den sjarmerende med en isolert handling og et behagelig tempo. I Cars 2 er det kokain og høyt tempo, vi befinner oss i en James Bond-film med biler, fly og båter. Det blir masete, sjarmen er der ikke lenger og dramatikken uteblir. Det er lite som tilsier at dette er en Pixar-film, hvor ble det av kvaliteten?

Cars 2 handler kun om en eneste ting, action og atter action. Selv om filmen forsøker å ta opp vennskap og skuffelser, glemmer den temaet helt og slutten blir ganske håpløs og enkel når bestevennene igjen blir venner. Hadde bare nå actionsekvensene vært av høy klasse, men det er de ikke. Alt er så middelmådig i Cars 2, filmen sprudler ikke i noen avdelinger, det blir bare en film du finner på samlebåndet og som aldri skiller seg ut.

Alle kan bomme en gang iblant, det er bare menneskelig. Jeg håper Pixar finner tilbake til seg selv med animasjonsfilmer som treffer både yngre og eldre som i Finding Nemo, The Incredibles og Monsters, Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: