Visit my YouTube channel here.

The Conjuring 2 (2016)

Ekteparet Warren tar turen over til England for å hjelpe en familie som blir plaget av en gammel mann.

The Conjuring 2 er regissert av mannen som sto bak den første filmen, James Wan. I hovedrollene finner vi igjen Patrick Wilson og Vera Farmiga.

Den første filmen falt absolutt i smak, den hadde flere skremmende scener og atmosfæren var mørk og herlig.

Dessverre er ikke The Conjuring 2 i nærheten av den første filmen når det gjelder kvalitet og skremmende scener. The Conjuring 2 blander inn for mye humor og fokuserer litt for mye på ekteparet Warren. Problemet er at det ikke er mye dybde her, noe som gjør at man ikke bryr seg noe særlig om det som kan hende med Ed Warren. Filmen skummer for mye overflaten når det gjelder alle karakterene i filmen, og så er den frekk nok til å tro at dette er virkelig gripende og dramatisk når oppgjørets time har kommet.

Vi får se flere scener som ødelegger hele atmosfæren, og jeg kan ikke si at jeg likte Crooked Man. Han kunne ha vært kul i en annen film, men her passet han ikke inn i det hele tatt og disse scenene tok meg ut av filmen.

Det var kun en scene jeg følte var litt skremmende, men denne scenen blir ødelagt når dynen blir revet av. Ellers er dette en svært lite skremmende film som skuffer på de viktigste punktene. James Wan kan jo denne sjangeren, med The Conjuring 2 gikk han helt tom for ideer og spilletiden er for lang. Det er fra før så lite innhold her, da blir en spilletid på 134 minutter 40 minutter for mye.

Jeg skjønner ikke hvorfor The Conjuring 2 har fått etter det jeg har sett gode kritikker. Dette er ikke en god grøsserfilm når man ser på hvem som står bak filmen, og spesielt når man sammenligner den med den første filmen. Det man blir sittende igjen med er en tam og ordinær grøsserfilm som aldri helt klarer å engasjere med sine litt flate karakterer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.