Visit my YouTube channel here.

Daytime Drinking (2008)

daytime-drinking

Kjæresten har slått opp med Hyuk-Jin, og Hyuk-Jin bestemmer seg for å reise til fjells sammen med noen kamerater. Fjellturen går ikke helt som planlagt.

De mest spennende filmene fra Sør-Korea om dagen er independent filmer. Jeg har sett noen av disse filmene nå som ikke er glattpolerte. Her har vi vanlige mennesker, mennesker man kan som smått identifisere seg med.

Daytime Drinking er en langsom film som i begynnelsen fikk meg til å slappe av, på samme måte som Glasses. Men selv om ting går seint, er det saker og ting som foregår i kulissene. Jeg skjønte lett hva som foregikk med paret Hyuk-Jin møter på sin tur. Hyuk-Jin er en naiv type som tror godt om de fleste, noe som igjen viser seg når ferden går videre etter møtet med det paret. Fra å være en avslappet film, blir det mye moro og pinlige episoder.

Daytime Drinking er en velspilt film med mye sjarm. Det er ikke en film for folk som ikke takler langsomme filmer, de vil sikkert slå av etter en halvtime. Men liker du en blanding av stillhet og komedie er Daytime Drinking en flott film der vi følger en person vi i mange tilfeller kan identifisere seg med.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.