Visit my YouTube channel here.

Dreams for Sale (2012)

dreams for sale

Et ektepar mister restauranten sin i en brann. De trenger penger, og ekteskapet er på hell. For å få inn noen penger bestemmer de seg for å lure ensomme kvinner til til å låne bort penger til mannen slik at de kan starte en ny restaurant. Men hvor lenge vil denne planen fungere før noen oppdager hva som egentlig foregår?

Dreams for Sale er en velspilt og underholdende japansk film som har mye sjarm der den grenser mot den mørke siden med humoren. Ekteparet, spesielt mannen, er en ufyselig type man ikke har vondt av. Han er vanskelig å leve sammen med, han er også vanskelig å jobbe sammen med. Kona er mer sympatisk, men hun blir til et lite monster når hun finner ut at ektemannen har bedratt henne.

Etter en liten stund blir Dreams for Sale mye mørkere og mer alvorlig når ekteparet lurer en hel haug med ensomme og desperate kvinner som er ute etter en mann. Da forvandler filmen seg fra være sjarmerende til å bli ganske spennende og interessant når planen begynner å gå i oppløsning. Hvor langt er ekteparet villig til å gå før de ødelegger andres liv?

Dreams for Sale er en fin film, en velspilt film med en strålende Takako Matsu som virkelig er en av Japans beste skuespillerinner. Hennes blikk kan drepe, hun oser hevn og jævelskap, samtidig er hun veldig søt når hun er lykkelig og glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.